Wie wij zijn?

Welkom bij Stichting Onze Boom!

Onze missie:
Wij zijn een non-profitorganisatie die zich inzet voor positieve sociale verandering door het empoweren van categorieën met de minste kansen in onze samenleving. We geloven dat iedere persoon in de samenleving recht heeft op gelijke kansen voor volledige integratie en bijdrage aan de ontwikkeling ervan. We streven er met toewijding naar om een inclusieve omgeving te creëren en educatieve platforms en gemeenschapsondersteuning te bieden om ervoor te zorgen dat mensen die tegen obstakels aanlopen, hun volledige potentieel kunnen benutten en actief kunnen bijdragen aan de opbouw van hun gemeenschap.

Wat we proberen te bieden:

– Op maat gemaakte educatieve programma’s: We bieden innovatieve educatieve programma’s die gericht zijn op het versterken van vaardigheden en kennis.
– Sociale en psychologische ondersteuning: We bieden psychologische en sociale ondersteuning aan individuen die extra hulp nodig hebben om obstakels te overwinnen.
– Werkgelegenheids- en opleidingskansen: We werken aan het verschaffen van werkgelegenheidskansen en professionele opleidingen aan jongeren en volwassenen die moeite hebben om werk te vinden.
– Bewustwording bevorderen: We streven er ook naar om bewustzijn te vergroten over de uitdagingen waarmee categorieën met de minste kansen groepen te maken hebben en het belang van solidariteit en gemeenschapsdeelname.

Samen werken we hard om onze gemeenschap een betere plek te maken voor iedereen. Als u geïnteresseerd bent in het ondersteunen van ons werk of wilt deelnemen aan onze inspanningen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of onze “Contacteer ons“-pagina te bezoeken voor meer informatie.

Bedankt voor uw steun en betrokkenheid bij onze reis naar positieve verandering en het verbeteren van het leven van anderen.

Stichting Onze Boom verwelkomt vrijwilligers met open armen